Bank Freija

Salons

Eetkamer Guto

Eetkamers

Eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen

Kleinmeubelen

Kleinmeubelen

Relaxfauteuils

Relaxfauteuils

Keukentafels

Keukentafels

Keukenstoelen

Keukenstoelen

 


Modern wonen wordt perfect mogelijk

Modern wonen wordt perfect mogelijk. De hippe meubelcollectie van Meevita richt zich tot een jong en jongvoelend publiek. Maak van je huis een thuis met onze eigentijdse en voordelige meubelen! We hebben een ruim assortiment aan salons, tafels (eetkamer of salon), eetkamer- en keukenstoelen, barkrukken, dressoirs, tv-meubels, bijzettafeltjes, lounge chairs, relaxfauteuils, enzovoort. Teveel om op te noemen! Kom gerust een kijkje nemen in onze winkel.

Een moderne eetkamer is niet alleen een paradijs om je heerlijke steak met frietjes op te peuzelen, maar ook voor een gezellige televisieavond onder het fleecedeken. Thuiskomen is genieten. Zeker in een perfecte wooninrichting van Meevita. Je kan altijd rekenen op professioneel advies van onze interieurspecialisten.

Wil je modern wonen? Dan zijn decoratie en woonaccessoires essentieel. Neem zeker een kijkje op onze pagina met verlichting en schilderijen. Wil je graag een koopje op de kop tikken om je woonkamer in te richten? Hou dan zeker onze pagina met speciale acties en kortingen in de gaten.