Veelgestelde vragen

Wij leveren vooralsnog enkel in Belgiƫ en Nederland. Contacteer onze klantendienst op +32 11 61 06 65 voor voorwaarden omtrent het leveren op een verdieping.

De consument heeft het recht om binnen een termijn van 14 kalenderdagen, tenzij anders bepaald, zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen, gegeven dat het herroepingsrecht van toepassing is op het door de klant bestelde goed of dienst. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet de klant Dierenwinkelshop via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) tijdig op de hoogte stellen van zijn beslissing de overeenkomst te herroepen.

Alle prijzen op de webshop zijn inclusief btw.

De meeste meubelen zijn op bestelling en hebben een vooraf bepaalde leveringstermijn. Mocht uw order klaar staan en heeft u deze nog niet direct nodig dan kan u uw order bij ons laten stockeren. Mocht dit voor een langere termijn dan 4 weken zijn dan vragen we u de winkel te contacteren om dit aan te geven.

Mocht u met een vraag of probleem zitten dan kan u deze altijd stellen via ons contactformulier of kan ons telefonisch bereiken op het nummer +32 11 61 06 65.

Bij klachten, ontbrekende onderdelen of andere service-problemen vragen we u het service-formulier in te vullen onder het tabblad service hierboven. Onze servicedienst neemt contact met u op voor de verdere afhandeling.

Webshop leten maken door KMO-Shops-Logo-Wit-XS - Copyright © 2023 - Meevita