Over Ons

Trendy meubelen met een sympathiek prijskaartje

Trendy meubelen met een sympathiek prijskaartje? Die vind je bij Meevita. Een woonkamer, slaapkamer of eetkamer opnieuw inrichten is een bewuste keuze. Of het nu gaat om een moderne lederen salon, een nieuwe eettafel, jeugdkamer, babykamer of relaxfauteuil.

Des goûts et des couleurs, on ne discute pas. Daarom vind je bij Meevita voor elk wat wils. En, nog belangrijker: voor ieders budget! Zo beschikken we over een uitgebreide collectie trendy meubels, kleinmeubelen en leuke accessoires. Veel artikelen zijn direct mee te nemen of snel leverbaar. Dit vermelden we zowel in de winkel als in de folders.

Trendartikelen of nieuwe artikelen laten we onmiddellijk op je los. Ook als je een interessante deal kan afsluiten of als een bepaald artikel in de solden staat, weet je het meteen!

Dus of je nu op zoek bent naar eigentijdse, trendy of meer romantische meubels. Je vindt het hier allemaal. Laat je verrassen door de prijs!

 

Wie zijn wij?

Meevita is een formule van interieurpartnering: een internationale organisatie met meer dan 350 woonwinkels in Europa. Door grootschalige, internationale, gezamenlijke inkoop profiteren ook onze klanten van onze gunstige prijzen en kwaliteit!

Ben je op zoek naar een specifiek stuk? Laat het ons weten.

Onze garanties

Bij ons kan u steevast rekenen op een uitgebreide selectie van kwaliteitsartikelen, professioneel advies en een snelle en correcte levering van uw bestelling.

Topkwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Expertise

Heeft u vragen over uw bestelling? Onze experts staan klaar om u te helpen per email of telefoon!

Snelle levering

Wij staan voor een correcte levering. Uw bestelling , razendsnel bij u thuis geleverd.

Webshop door KMO-Shops-Logo-Wit-XS - Copyright © 2023 - Meevita