Een jonge meubelzaak in hartje Limburg

Een jonge meubelzaak in hartje Limburg? Dat is Meevita: eigentijds woonplezier voor ieders budget! In onze haast eindeloze showroom kan je werkelijk álles vinden op interieurgebied. Heel wat van ons meubilair is direct leverbaar. Zo hoef je niet lang te wachten om je geliefde woning in te richten. Je kan er zelfs vandaag mee beginnen!

Met de meubelen van Meevita maak je van je huis een echte thuis. Meevita biedt alles, van diverse kasten in alle soorten en maten over zithoeken en eetkamerstoelen tot de modernste eet-en salontafels. Tevens beschikken we over een breed assortiment aan meubilair om zowel je baby- of kinderkamer, als je bureau of studeerkamer mee in te richten. Wil je je woonkamer een personal touch geven? Dan vind je zeker wat je zoekt in onze collectie schilderijen en decoratie. Of pimp je kamer met de gepaste verlichting.

Trendy, betaalbare meubels voor een jong en jong voelend publiek

Onze meubelcollecties zijn niet alleen trendy, maar ook betaalbaar. Meevita richt zich tot een jong en jong voelend publiek. Kortom: een winkel voor iedereen.

Een groot deel van onze collectie kan je onmiddellijk meenemen of laten leveren tegen een vriendelijke vergoeding. We houden onze prijzen laag door groepsaankopen in grote volumes en een no-nonsense aanpak. Bovendien kan je zelf je bestelling opvolgen via het internet.

Kan je niet wachten om je woning in te richten in je favoriete stijl? Kom gerust een kijkje nemen in onze toonzaal. Je vindt ons op de woonboulevard in Peer, achter meubelen Heylen.

Wil je weten wat Instant Home Happiness betekent? Aarzel niet om ons te contacteren.